Korupportalen

Aktiv Korup – Fitness

Sportogfitness.dk
FITNESS FOR MEDLEMMER AF AKTIV KORUP

Der er pr. 25.04.16 indgået en ny aftale med Sport og Fitness for medlemmer af Aktiv Korup.
Det kræver blot, at I som medlemmer af Sport og Fitness bliver registreret som medlemmer af Aktiv Korup, og hvis flere fra jeres husstand er medlem af Sport og Fitness, skal de også registreres under Aktiv Korup, selv om de ikke selv er medlemmer af Aktiv Korup.
Dette gælder også nuværende medlemmer af Sport og Fitness.
Aftalen er en forlængelse af den allerede eksisterende aftale med fordelagtige priser i fitnesscentret til Aktiv Korups medlemmer.
DEN NYE AFTALE:
Nye husstandspriser:
Hvis en person i husstanden er medlem af AKTIV KORUP, KIF, eller UIF, vil resten af husstanden nu blive tilbudt et medlemskab i Sport og Fitness – Dit Center for kr. 199,- pr. person pr. md. + gratis oprettelsesgebyr.
Tidligere har prisen for personer der ikke selv var medlem af enten Aktiv Korup, KIF, eller UIF været på kr. 249,- pr. person pr. md. + kr. 199,- i oprettelsesgebyr.
Det vil altså sige, at nu kan hele husstanden træne i Sport og Fitness – Dit Center for kr. 199,-, såfremt mindst 1 person i husstanden er medlem af Aktiv Korup, KIF eller UIF.
KIF, UIF og Aktiv Korup arbejder sammen om at få det antal medlemmer der medfører en prisregulering.
200-250 medlemmer
kr. 199,- pr. måned
250-300 medlemmer
kr. 189,- pr. måned
over 300 medlemmer
kr. 179,- pr. måned

På nuværende tidspunkt ligger medlemstallet på ca. 225 medlemmer fra Aktiv Korup, KIF, og UIF Der mangler derfor ca. 25 nye medlemmer for at nå 1. prisregulering.
Antallet af medlemmer fra Aktiv Korup, KIF og UIF vil blive optalt pr. 1/4 og 1/10, og prisen vil herefter blive reguleret.

Sport og Fitness – Dit Center vil gerne gøre noget ekstra for at nå denne prisregulering. Der er derfor indgået en ny aftale med Aktiv Korup, KIF og UIF om et såkaldt sponsorat til foreningerne. Det betyder, at 2 gange årligt, den 1/4 og 1/10, vil Sport og Fitness – Dit Center opgøre hvor mange medlemmer, der tilhører den enkelte forening og sponsorere foreningen med kr. 50,- pr. medlem.
Medlemsskabet er et DIBS-medlemsskab (trækkes direkte fra konto den første hverdag i hver måned)

Husk at medbringe betalingskort og Aktiv Korup-medlemskort ved indmeldelsen.

Betingelser:
Intet oprettelsesgebyr, Ingen binding, fri træning incl. programlægning og opfølgning,
Intet kortgebyr, fri adgang til alle cykelhold. (pedalerne dog med tilmelding)